Vrtec Otona Župančiča Slovenska Bistrica Vrtec Slovenska Bistrica 02 / 80 51 420 vrtec.slo-bistrica@guest.arnes.si

Vrtec Sonček

Vrtec Sonček
Zidanškova ulica 1
2310 Slovenska Bistrica

Delovni čas: 5:30 - 16:30

Stara vila s sodobno urejenimi prostori daje prijetno toplino in domačnost. Lepo urejene gralnice z igralnimi kotički zrcalijo vpetost v kurikul. Prednost vrtca je urejeno igrišče z veliko sence in napeljano pitno vodo. Obroki se pripravljajo v lastni kuhinji. Sanitarije za drugo starostno obdobje so sodobne in primerne tudi za otroke prvega starostnega obdobja. V sosednji stavbi so sanitarije in umivalnica ter kotiček za nego malih otrok. Igrišče vrtca krasi krušna peč, ki nudi otrokom številne možnosti učenja na prostem. Uredili smo sanitarije na igrišču vrtca. Z ograjo okoli igrišča smo povečali varnost otrok.

Prizadevamo si, da bi bil vrtec za otroke kraj prijetnih doživetij in pozitivnih izkušenj. Uporabljamo pozitivne metode usmerjanja. Trudimo se, da vso našo pozornost namenimo otrokom, upoštevamo njihovo individualnost, enkratnost in neponovljivost.

Zastava enote Sonček

Naš vrtec je čudovita stara vila ob potoku Bistrica, v kateri so sproščeni otroci, ki radi pojejo in plešejo. Stoji sredi mogočnih dreves in urejenega igrišča. Naš simbol je sonček, ki nam daje ustvarjalno moč.

Vrtec Otona Župančiča Slovenska Bistrica
Vrtec Slovenska Bistrica
,
Zidanškova 1 A
, 2310 Slovenska Bistrica
02 / 80 51 420
,   02 / 80 51 430 (faks)

Pišite nam

Imate vprašanje, predlog ali potrebujete nasvet? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.