Vrtec Otona Župančiča Slovenska Bistrica Vrtec Slovenska Bistrica 02 / 80 51 420 vrtec.slo-bistrica@guest.arnes.si

Vrtec Zg. Ložnica

Z novim prizidkom se nam je izpolnila želja, da smo vsi skupaj pod eno streho. Igralnice so velike, sodobno opremljene s pohištvom, ki je razporejeno tako, da lahko potekata igra in dejavnosti v manjših skupinah.

Vsaka igralnica ima svoje sanitarije in izhod na teraso. Pridobili smo še večnamenski prostor, prostor za individualno delo z otroki ali manjšo skupino otrok, igrišče z novimi igrali, teraso za igro in gibalne dejavnosti na strehi vrtca. Možnost za igro in gibalne dejavnosti na prostem nam nudijo atrij vrtca, igrišče, terase in seveda naravno okolje v okolici vrtca.

Vsakodnevno življenje v vrtcu omogoča otrokom občutek pripadnosti. Ustvarjamo prijetno vzdušje in vzpostavljamo trdne vezi med vrtcem in družino. Veselimo se uspehov, ki jih otroci dosegajo na spontan način ob igri v igralnici, na igrišču ali naravnem okolju, ki nam nudi mnogo izzivov pri učenju malih otrok.

 

Zastava enote Zg. Ložnica

Vedno smo dobre volje, če že en dan ne, je že drugi dan bolje. Rade beremo, igramo, slikamo in tudi dobro pesmico znamo. Obdaja nas narava, zato je na sprehodih vedno zabava ta prava. Imamo vse kar si želimo, zato dobro skupaj držimo.

Vrtec Otona Župančiča Slovenska Bistrica
Vrtec Slovenska Bistrica
,
Zidanškova 1 A
, 2310 Slovenska Bistrica
02 / 80 51 420
,   02 / 80 51 430 (faks)

Pišite nam

Imate vprašanje, predlog ali potrebujete nasvet? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.